Marten wil besturen en andere teams helpen weer vruchtbaar samen te werken zodat de organisatie haar bijdrage levert aan menswaardig samenleven.

––

Vruchtbaar samenwerken.

 

Non-profit organisaties streven een doel na. Met dat doel willen zij op hun eigen wijze bijdragen aan  menswaardig samenleven. De organisatie bereikt haar doel door verschillende leidinggevende en uitvoerende teams van medewerkers die met elkaar samenwerken. Gewoonlijk gaat dat goed. Interne of externe veranderingen kunnen ertoe leiden, dat teams hun doelen niet meer realiseren of afwijkende doelen nastreven. Marten wil besturen en andere teams helpen weer vruchtbaar samen te werken zodat de doelstellingen van de organisatie gerealiseerd worden en de organisatie haar bijdrage levert aan menswaardig samenleven.

In Marten Knevel vindt u een deskundig, ervaren en betrouwbaar bestuurder en teamcoach, met aandacht voor menswaardig samenwerken.

 

––

Marten Knevel.

 

Marten doet voor het eerst ervaring op met bestuur en organisatie in de jeugdorganisatie van de kerk. Daarna heeft hij voortdurend bestuurlijke verantwoordelijkheid gedragen in de kerkenraad, in regionale organen van de kerk, en in het landelijke orgaan, de synode. Daarbuiten heeft hij bestuurlijke ervaring opgedaan in bestuursorganen bij de regionale omroep, en filantropische stichtingen en studentenorganisaties. Hij heeft een aantal grote evenementen georganiseerd, waaronder een landelijke leiderschapsconferentie. In zijn opleiding en nascholing heeft hij kennis en deskundigheid verworven aangaande bedrijfsorganisatie, veranderingsmanagement, vrijwilligersorganisatie, teamvorming en teamcoaching. In Marten Knevel vindt u een deskundig ervaren en betrouwbaar bestuurder en teamcoach, met aandacht voor menswaardig samenwerken.

 

 

––

Marten inhuren.

 

Je kunt Marten inhuren voor

  • Seminars en workshops over menswaardig samenwerken. 

  • Ontwikkelen van menswaardige beleidsprocessen

  • Begeleiden van veranderingsprocessen

  • Begeleiding bij conflicten

  • Interim besturen

Meer informatie over het inhuren van Marten

––

Ervaring.

© 2019 MetMarten -  Design: DTProost communicatie op maat

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

Interim Bestuurder n.p.

Reli-Consultant

Interim Predikant

Theoloog

Marten